Subscribe to our RSS Feeds


Vítejte na stránkách projektu Letní fotbalová škola 2024!

LETNÍ FOTBALOVÁ ŠKOLA 2015

Přidat reakci

Vážení rodiče, hráči, trenéři, přátelé, kamarádi.

Protože právě probíhající fotbalový podzim se blíží ke svému konci a pomalu začneme přemýšlet o Vánočních dárcích, rádi bychom Vám oznámili, že i v létě roku 2015 budeme pro mladé fotbalisty pořádat naše letní fotbalové kempy. Opět pro Vás připravujeme řadu novinek a vylepšení, které by měly přinést ještě větší zájem, spokojenost a radost všech zúčastněných hráčů i trenérů.

Až na výjimky pojedeme opět a stále jako jediní po ročnících. Nejstarší bude letos ročník 2003, ale díky velkému zájmu hráčů z ročníku 2002 zde určitě povolíme výjimky. Termín bude od 5. do 8. července a rádi bychom si zopakovali krásné zážitky z lázeňského městečka Třeboň. V tomto dalším skvělém sportovním areálu by měl strávit svůj turnus i ročník 2004. Pro fotbalovou akademii E.ONu budeme letos zajišťovat rovněž v Třeboni další ročník Letní E.ON fotbalové školy. Pro příští prázdniny se bude poprvé jednat o ročník 2005 a nejen všechna sportoviště, ale i kompletní lázeňské zázemí je již rezervováno od 19. do 25. července 2015. Samostatný turnus bude mít letos i ročník 2006, pro který připravujeme velmi zajímavou trenérskou dvojici. Stávající termín je plánován na 26. až 29. července. Od 30. 7. do 2. 8. přivítáme již velmi oblíbený ročník 2007. Jeho hráči se již na jaře zúčastní krásného mezinárodního turnaje a v dalším roce budou nejmladší kategorií, která vyrazí do zahraničí na čtyřdenní turné. Nejmladší kategorií bude letos ročník 2008, rádi bychom ho uspořádali díky skvělému zázemí určitě ve Dřítni od 6. do 9. srpna a budeme mít kapacitu 28 hráčů. Kapacitu zde již dnes uvádíme proto, neboť zde, jako pravidelně předpokládáme velký počet zájemců z řad velmi talentovaných malých fotbalistů.

Neskrýváme obrovskou radost, že se nám kromě hráčů hlásí na LFŠ stále více profesionálních trenérů těch nejmenších kategorií, kteří se těší nejen na tréninkové jednotky s opravdu skutečně skvělými malými fotbalisty, ale i na výměnu zkušeností se svými trenérskými kolegy. Přestože jsme již do letošního roku měli na trenérských postech výborné mládežnické trenéry z tradičních ligových klubů Sparta Praha, Slavie Praha, Bohemians Praha 1905, Sigma Olomouc, Dynamo České Budějovice, Zbrojovka Brno, Trenčín, Žilina či Slovan Bratislava, rádi bychom i nadále s těmito trenéry spolupracovali a dál rozšiřovali spolupráci s dalšími ligovými týmy. Nerad bych zde zapomněl na létající trenéry z FAČR nebo na trenéry Táborska, Písku, Velkého Meziříčí, Sparty Brno nebo z FA v Malackách.

Tyto termíny turnusů LFŠ, především místa konání, ale bohužel i maximální kapacity jednotlivých kempů, kam letos budou mít možnost děti přijet, aby nás potěšily svými fotbalovými dovednostmi a zároveň se zdokonalily v různých fotbalových, sportovních i jiných, např. jazykových aktivitách, mohou být postupně aktualizovány na našich webových stránkách www.letnifotbalovaskola.cz.

Pevně věříme, že i příští rok si užijeme spoustu zábavy, setkáme se s našimi kamarády a poznáme další mladé talenty z celé České a Slovenské republiky.

Pro účastníky Letní fotbalové školy 2014 mám ještě informaci, že kromě ročníku 2002, který již absolvoval turnaj v Rumunsku, budou všechny ostatní nominace nahlášeny do 31. 3. 2015. Ročník 2001 pojede na čtyřdenní turné do Itálie, ročníky 2004 a 2005 do Německa a pro ročníky 2003, 2006 a 2007 bude na jaře zajištěn zajímavý mezinárodní turnaj.

Za celý tým Letní fotbalové školy Vás tímto vítám při zahájení LFŠ 2015.

Info 28 října 2014

Přidej reakci