Subscribe to our RSS Feeds


Vítejte na stránkách projektu Letní fotbalová škola 2024!

Czech Team, Německo, ročník 2012

Přidat reakci

NĚMECKO 4. – 6.6.2022, ROČNÍK 2012

Nominace: Ročník 2012 – U10

Horní řada zleva: Václav Kotrba (SK Okříšky), trenér Martin Mišovec, Martin Kročák (JFA České Budějovice), Petr Sedláček (TJ Jiskra Třeboň), Nicolas Vrabec (FK Mladá Boleslav), trenér Martin Kročák, Martin Brož (JFA České Budějovice), Jakub Turek (1.FK Příbram). Dole zleva: Valéry Koffi (1.FK Příbram), Damián Kaplan (FK Spartak Choceň), Filip Pražák (JFA České Budějovice), Tomáš Vavruška (SKP České Budějovice), Václav Kynšt (FK Spartak Choceň), Jakub Šimkovský (TJ Jiskra Třeboň).

Hodnocení turnaje:

Kategorie U10 odehrála zahraniční turnaj v německém Mönchengladbachu. Hodnocení trenéra Martina Mišovce: „V pátek jsme odehráli přátelské utkání na stadionu vedle hotelu a do utkání jsme vstoupili velmi špatně. Po cestě jsme působili hodně dezorientovaně a po dvaceti minutách jsme prohrávali 0:6. Do poločasu jsme stačili dvěma góly snížit a po změně stran a především po změně rozestavení a také pár slovech k hernímu projevu jsme utkání otočili ve svůj prospěch. Celkový projev kluků na turnaji byl pro mě trochu zklamáním, ale to především ve srovnání s mým mateřským klubem SK Slavií Praha. Nesledoval jsem ovšem pouze výkony na hřišti, ale i chování hráčů při zápasech na střídačce a především i mimo hřiště. A bohužel stejně jako mimo hřiště, byly i výkony většiny hráčů za očekáváním. Na hřišti jsme ale ve výsledku předváděli to, na co aktuálně tým jako celek měl. Osou týmu byla skupina kluků v čele s brankářem Pražákem, Koffim, Vrabcem, Turkem a Kotrbou. Ostatní kluci se sice také snažili, ale celkově nám v řadě herních situací chyběli základní dovednosti především díky vyšší rychlosti soupeřů a vše bylo rovněž podpořeno neustálým soustředěním na věci mimo utkání, komentováním rozhodčích, počasí či okolních zápasů. Co je však třeba pochválit, je velká snaha kluků v závěrečných zápasech, kde i přes zmíněné nedostatky, jsme se snažili v každém utkání zvítězit. V penaltových rozstřelech jsme z celkových osmi pokutových kopů sedm proměnili a hlavně nás podpořil výborný Filip Pražák v brance. Kluci tak nakonec vyhráli pohár a řádně to oslavili a nejdůležitější je, že si z turnaje ve výsledku odvážejí hezké zážitky.“

Naše výsledky: 33. místo ze 70 týmů

Pátek:

Přátelské utkání: Czech Team – Sportfreunde Neuwerk 06   8:6 (2:6) Koffi 2, Kročák 2, Brož, Sedláček, Šimkovský, Turek.

Sobota:

Zápasy ve skupině:

  1. Borussia Monchengladbach 0:7; 2. 1. FC Union Berlín 0:4; 3. Makkabi Frankfurt 1:2 Koffi; 4. Czech Team; 5. TSG Weinheim 5:0 Koffi 2, Turek, Kynšt, Vavruška.

Zápasy o postup do výkonnostních skupin:

  1. Makkabi Frankfurt; 2. Czech Team; 3. SF Hamborn 2:1 Kynšt, Koffi; 4. Union Solingen 4:0 Vrabec 3, Kynšt.

Neděle:

Skupina o 33. – 40. místo:

  1. FC Pesch weiss 0:1; 2. Czech Team; 3. Luzycka AS (PL) 3:2 Šimkovský, Koffi, Vrabec; 4. OSC Rheinhausen weiss 5:0 Koffi 3, Kynšt, Vrabec.

Semifinále: Czech Team – Sparta Bilk 1:1 Kročák, pen. 2:1.

Finále: Czech Team – FC Pesch weiss   0:0, pen. 5:4.

Celkové pořadí: 1. Fortuna Düsseldorf, 2. Borussia Mönchengladbach, 3. Bayer 04 Leverkusen, 4. FSV Mainz, 5. Paok Saloniki (GR), FC Volendam (NL), Gentofte FA (DK), FC Augsburg.

Společné foto s italským týmem Juventus Turín FC.

Společné foto s německým týmem Makkabi Frankfurt.

LFŠ 2021 3 srpna 2022

Přidej reakci